איגוד הכדוריד
הכל מוכן למשחק העונה: ערד וקרית מוצקין מושלמות
הכל מוכן למשחק העונה בליגה הלאומית. ביום ראשון הקרוב (18.1, 20:00) ייפגשו בערד שתי הקבוצות הטובות בליגה שעדיין לא איבדו נקודות העונה ולאחר תשעה משחקים יש להן 18 נקודות כל אחת. הפועל ערד תארח את מכבי קרית מוצקין למשחק שבסיומו לפחות אחת מהקבוצות כבר לא תישאר מושלמת.

אמש (ראשון) חזרה הליגה מהפגרה עם שלושה משחקים בלבד. המשחק בין מכבי דימונה ל-מ.כ באר יעקב שהיה אמור להתקיים לפני הפגרה בוטל בשל מחלה של מאמן הקבוצה. ועדת הליגה החליטה להעניק לדימונה ניצחון טכני (0:12) כשהמפגש בסיבוב הבא בין הקבוצות יתקיים בדימונה.

הקבוצה הדרומית מתבססת במקום השלישי עם 12 נקודות אבל היא רחוקה 6 נקודות משתי המובילות. גם מכבי קרית מוצקין זכתה בניצחון טכני על א.כ. נס ציונה הפיראטים לאחר שהאורחת הודיעה כי אין ברשותה מספיק שחקנים כדי להתייצב למשחק.  

הפועל ערד הוכיחה שוב שהיא מכוונת לליגת העל עם ניצחון חוץ קשה 29:32 על הפועל פ"ת (חמישית, 9 נק'). מאמן הקבוצה, אריאל עזרייב אמר: "המשחק התחיל בצורה שקולה, אבל החמצות שלנו החזירו אותם למשחק. למרות זאת שמרנו על ההובלה עד הסיום וזה היה משחק התקפי וקבוצתי טוב מאוד מצידנו".

מכבי פ"ת (רביעית, 10 נק') השיגה ניצחון שני ברציפות אחרי 30:40 על מכבי רעננה (תשיעית, 4 נק'). וגם הפועל רמת גן (שישית, 7 נק') גברה 24:30 על האחרונה בטבלה, קרית אונו/סביון שנותרה עם 2 נקודות בלבד.
oryznשיבא - מכון רפואי לרפואת ספורטrozenblattמולטןספונסרים4 - גיבובה