%20(3)(1).jpg)
(צילום באדיבות דליה נבעה - בני הרצליה, רמי זרנגר - מכבי הארזים ר"ג, הדר ואן קולא - איגוד הכדוריד)
ארזים ספגה ביום שני האחרון את הפסדה הראשון על ידי בנות הרצליה העונה דווקא במשחק הפתיחה של סדרת גמר הפליאוף ומחר (חמישי) תהיה לה הזדמנות להשוות את הסדרה ולשלוח אותה למשחק שלישי ומכריע במגרשה הביתי באהל שם.
מנגד, בנות הרצליה נאפיס, שעלתה ל-0:1 בסדרה (הפועלת בפורמט הטוב משלושה משחקים) בזכות שער ניצחון שובר שוויון שכבשה שירה ג'רבי, תרצה יותר מהכל לנצל את יתרון הביתיות ולהניף מחר את צלחת האליפות בבית צחי.
ארזים ספגה ביום שני האחרון את הפסדה הראשון על ידי בנות הרצליה העונה דווקא במשחק הפתיחה של סדרת גמר הפליאוף ומחר (חמישי) תהיה לה הזדמנות להשוות את הסדרה ולשלוח אותה למשחק שלישי ומכריע במגרשה הביתי באהל שם.
מנגד, בנות הרצליה נאפיס, שעלתה ל-0:1 בסדרה (הפועלת בפורמט הטוב משלושה משחקים) בזכות שער ניצחון שובר שוויון שכבשה שירה ג'רבי, תרצה יותר מהכל לנצל את יתרון הביתיות ולהניף מחר את צלחת האליפות בבית צחי.
המשחק ישודר בערוץ היוטיוב של איגוד הכדוריד
בנות הרצליה נאפיס ומכבי הארזים ר"ג נפגשות זו הפעם השישית בתולדותיהן בסדרת גמר הפליאוף. ארבע מתוך חמש הסדרות ששוחקו במלואן עד כה, הוכרעו בתום המשחק השני ואילו מפגשן מ- 2016/17 הוכרע לטובת הרצליה בתום המשחק השלישי. ב-2019 הניפה ארזים את צלחת האליפות האחרונה שלה לאחר שניצחה את שני משחקי הגמר באותה התוצאה בדיוק 26:39 ואילו הרצליה הניפה את צלחת האליפות האחרונה שלה לפני כשבע שנים ב-2017 לאחר שניצחה את הארזים.
בנות הרצליה נאפיס תערוך לפני המשחק מול מכבי הארזים ר"ג טקס פרידה משחקנית נבחרת ישראל וקפטן בנות הרצליה לשעבר דנה אפלבוים כהן שהייתה שותפה בכירה לזכיותיה של הקבוצה בלא פחות משישה גבעי מדינה ושש אליפויות. אפלבוים כהן תמשיך להנחיל את חוכמת המשחק שרכשה והפגינה לאורך קריירת המשחק המרשימה שעשתה כמאמנת במחלקת הילדים והנוער של מועדון הכדוריד בני הרצליה ואנחנו שמחים שנמשיך לראות אותה, הפעם על הקווים ומאחלים לה הצלחה רבה בהמשך דרכה.

צילום באידיבות בני הרצליה
בנות הרצליה נאפיס הייתה שותפה לכמה מהמשחקים הדרמטיים ביותר שחווינו בליגת אתנה העונה ואחד מהבלתי נשכחים מבחינתה, העלה אותה לגמר הפליאוף לאחר שהדיחה את האלופה היוצאת הפועל ראשל"צ בסדרת חצי גמר מותחת, עם שער בקצה ההארכה של טלי בראל ששיתפה: "השער מול הפועל היה רגע מיוחד עבורי ועבור הקבוצה אבל כעת הפוקוס כולו על המשחק הקרוב מחר".
בראל הוסיפה בנוגע להכנות בנות הרצליה: "עשינו התאמות לשחקניות המרכזיות של ארזים, דיברנו על שינוי במנטליות ובאגרסיביות שלנו כקבוצה אבל אנחנו יודעות שעדיין לא עשינו כלום וארזים יבואו להגיב בחמישי ונצטרך לעלות עוד רמה. הקבוצה עמדה בהרבה אתגרים במהלך העונה, עובדה שנותנת לנו הרבה אנרגיות חיוביות לקראת המשחק השני. אנחנו מדברות על החולשות והחוזקות שלנו ושל ארזים כדי לבוא הכי מוכנות שאפשר למפגש מחר במטרה להביא תואר וגאווה להרצליה אחרי הפסקה של 7 שנים".
קפטן מכבי הארזים ר"ג יורטה זלינסקייט דנילוב הגיעה לישראל ב-2014 ושיחקה בבנות הרצליה שלוש עונות, מחר היא תפגוש את האקסית בפעם השנייה השבוע במסגרת סדרת גמר הפליאוף. זילנסקייט דנילוב, שזכתה להניף את צלחת האליפות עם הארזים מולה של הרצליה בעונה של 2017/18, תגיע כדי לעשות הכל כדי למשוך את הסדרה למשחק שלישי ומכריע ביום ראשון באהל שם.
יורטה זלינסקייט דנילוב: "סדרות גמר אינן קלות וגם אינן אמורות להיות קלות. הדבר החשוב ביותר מבחינתנו, לאחר ההפסד ביום שני, הוא לתקן טעויות ולשמור על ראש מורם. הרצליה הגיעה למשחק הראשון כשהיא ערוכה לקראתנו ועשתה עבודה טובה. מבחינתנו חשוב שנבין שלא היינו מפסיק טובות ביום שני מולה של הרצליה וכעת עלינו להכניס יותר כח ועוצמה למקומות בהן היינו פחות חזקות. אני לא מרגישה לחץ, אני מרגישה אחריות עצומה ומגיעה לעשות הכל כדי שמחר לא יהיה המשחק האחרון שלנו".







